Melita Maria Szocs
by on July 28, 2019
130 views

Cripto-valuta Rainbow (YEM) este moneda oficială a rețelei deschise SafeZone, în care companiile recomandate de membrii și membrii / consumatorii din întreaga lume, converg pentru a face tranzacții.

Acesta este deja  certificata ca fiind un substitut legal pentru EURO în Europa  și este valabila în toată lumea.

Valoarea  actuală de piață a YEM pe măsură ce scriu acest post, este de 0,01 dolari, care este, de asemenea, valoarea minima. YEM, împreună cu alte valute (cum ar fi TEC) și jetoane (precum SOLR, CBMT, CBMD) utilizate în rețeaua deschisă SafeZone, pot fi cumpărate exclusiv la  Cryptocoinstreet .

Puteți utiliza produsul dvs. YEM pentru a plăti produsele și serviciile vândute în rețeaua deschisă SafeZone, cum ar fi:  

Pe site-ul Twnklbds  unde puteți achiziționa(licita) exclusiv produse și servicii cu YEM.Pe site-ul Twnkl Estate unde puteți cumpăra sau închiria imobile exclusiv cu monede TEC, pe care le puteti cumpăra exclusiv cu YEMde pe TwnklBuy or CryptoCoinStreet

Pe site-ul Casback Marketing pentru a cumpara unități de marketing(CBMT) fie în scopul comercializării afacerii dvs. în cadrul site-urilor Web deținute de Rețeaua Unicorn, inclusiv cele menționate mai sus, și altele care vor fi menționate mai jos sau în scopul manipulării unităților cumpărate către Cashback Marketing Ltd, astfel încât să fie utilizate unitățile dvs. pentru a  comercializa afacerea deschisă SafeZone și să vi se plătească comision de până la aproximativ două ori mai mult, decât valoarea unităților dvs. în termen de 365 de zile, cu garanția că dacă comisionul nu va fi generat, nu vor expira până când nu vor primi comision pentru dvs., care trebuie să fie cel puțin mai mare decât valoarea unităților dvs.

Numai la Cashback marketing, firmele pot avea oportunitatea ca să li se ofere garanție de întoarcere a bugetului, în cazul în care bugetul utilizat va fi completat, pentru a continua să fie difuzat până la atingerea rezultatelor de marketing convenite. În plus, veți primi o sumă de zi cu zi de 0.13% pe zi și până la 50% din bugetul dvs. anual pe unitățile de marketing care nu au fost încă utilizate pentru nici unul dintre scopurile menționate mai sus. Aveți posibilitatea să retrageți cashback-ul zilnic, ori de câte ori doriți să faceți acest lucru. Este inutil să spun că, rata de rentabilitate pe care o obțineți pe bugetul neutilizat ca motivare pentru piață, cu Cashback Marketing Ltd este mai mult decât ceea ce puteți obține, dacă vă veți păstra banii în depozit fix pentru un an. Puteți să vă vindeți unitățile de marketing ori de câte ori doriți să faceți acest lucru, deoarece acestea sunt tokenizate și sunt găzduite blockchainul nostru, numit  TwnklChain împreună cu alte valute și monede, utilizate în rețeaua deschisă SafeZone.

Și mai multe platforme vor fi adăugate mai devreme sau mai târziu, inclusiv locații offline cu puncte de vânzare din întreaga lume, unde veti putea cheltui YEM .

Citeste si  articolul:  Cum poti umpara Unitati de CashBack Marketing

Posted in: Business