• Facebook
  • Google
  • Live
  • Linkedin
  • Twitter
Melita Maria Szocs
by on July 29, 2019
131 views

a fost lansat noul sistem V2E, astfel încât să putem căuta jetoane Asimi gratuite și să împărtășim primele experiențe cu dvs. pentru a vedea dacă răspundeți la câteva întrebări sau urmați strategia mea.

 

 

Deci, imediat ce intrați în anunțuri, văd o mulțime de anunțuri pentru setarea valorii, dar ceea ce este în principiu stabilit deoarece pot colecta majoritatea cantităților Asimi și să văd cât de dispuși să plătească agenților de publicitate pentru timpul meu. Există sume dure care dau doar bani și în acel moment toată lumea va decide care este suma minimă pe care sunt dispuși să le acorde atenție, astfel încât fiecare să poată "vedea" doar 50 de anunțuri pe zi, deci merită să le verificați pe cele mai mari pentru că nu numai că vă oferă mai mult, dar toată lumea face acest lucru, atunci cantitatea mică de anunțuri va fi în curând uzată și putem începe să căutăm mai multe.

 

Personal, am setat anunțurile de 0,07 Asimis la un minim de 3,5 cenți în acest moment și putem colecta 3,5 Asim dacă vom obține toate anunțurile pentru asta, desigur, dacă nu este suficient de publicitate înainte de 1 oră pentru a obține cele 50 de publicitate poate să fie o sumă mai mică de bani, dar să se străduiască pentru mai scumpe, desigur, aceasta este doar opinia mea pentru ca fiecare să decidă pentru ei înșiși.

 

Desigur, această strategie poate fi făcută numai dacă intrați în program mai mult de o dată pe zi și verificați dacă există mai multă valoare pentru publicitate.

 

Un cuvânt ca o sută dacă reușești să ridici 3-4 Asims în fiecare zi, atunci poți ridica un pachet Asimi timp de 1,5-2 luni la un curs de schimb actual și câștigi mai mult.

 

Posted in: Business