Fanica Rahaian (Moderator)
by on August 16, 2019
20 views

Niciodata nu a existat un sistem de transport similar SkyWay, cu atat de multe avantaje, ecologic, care isi produce singur energia si automatizat pe deasupra! Este cel mai evoluat sistem de transport de pana acum si de dorit pentru orice regiune si natiune!

BENEFIICILE OFERITE DE INFRASTRUCTURA SI TRANSPORTUL SKYWAY:

1. Costuri reduse pentru construcții și servicii de transport
Construcția complexului de transport SkyWay este de 2-3 ori mai ieftină decât o cale ferată pentru tramvai și de 3-5 ori decât un sistem rutier pentru masini, de 10-15 ori mai ieftină decât monorailul și de 15-20 de ori mai ieftină decât trenurile cu suspensie magnetică, oferind în același timp un cost de transport de 3-5 ori mai mic.

2. Consum redus de putere
Consumul de energie este de 5-7 ori mai mic decât cel al sistemelor de transport existente care utilizează roți de oțel sau pernă magnetică, de 15-20 de ori mai mic în comparație cu transportul care rulează pe anvelope pneumatice (autovehicule) sau vehicule pasagere (aviație, WIG, elicoptere).

3. Amprenta minimă
Terenul necesar pentru complexul de transport și infrastructură este de aproximativ 100 de ori mai mic în comparație cu sistemele rutiere și feroviare (tramvai), iar atunci când folosiți sistemul de suspendare pentru conectarea clădirilor urbane înalte, nu este necesară la toate alocarea de teren scump pentru transport

4. Automatizare completă
Automatizarea complexului de transport, infrastructură și logistică optimă pentru transport - în orașul liniar, timpul mediu de la domiciliu nu va dura mai mult de 15-20 de minute, la distanțe de până la 15 kilometri.

5. Siguranță fără precedent
Nivel ridicat de siguranță pentru transport, mediu și securitate antiteroristă, întrucât nu există intersecții, treceri de pietoni, fara risc de coliziuni frontale, în timp ce structura de sina-struna are un factor de siguranță de zece ori si nu este accesibil pentru vandali, iar materialul rulant este echipat cu un sistem de prevenire a deraierii.

6. Performanță de mare viteză
Transportul public - până la 120-150 km/h; transport de mare viteză interurban - până la 450-500 km/h.

7. Costuri minime de exploatare
Costurile de exploatare sunt de 5-7 ori mai mici decât în cazul sistemului rutier, și de 2-3 ori mai mici decât cele ale transportului cu tramvai.

8. Utilizarea energiei regenerabile
Complexul de transport SkyWay utilizează motoare electrice pentru cuplajul „roată de oțel - șină de oțel” eficientă și scăzută (inclusiv utilizarea unei roți cu motor unic) și poate acoperi 100% din nevoile sale de energie, cu energie regenerabilă - solară și eoliană .

9. Restaurarea solului fertil
Este posibilă restaurarea solului fertil și a ecosistemelor naturale - faună și floră (tehnologia SkyWay-Agro) - în orice habitat, inclusiv în deșert.

10. Fără impact dăunător asupra oamenilor și mediului
Impactul dăunător -gazele de evacuare, zgomotul, vibrațiile, radiațiile electromagnetice și alte radiații sunt de 15-20 de ori mai mici decât cele ale sistemelor rutiere și de 2-3 ori mai mici decât în cazul tramvaielor și monorail.

11. Eficiența costurilor și a timpului
Economisirea costurilor și a timpului pentru pasageri și expeditori: timpul de tranzit în oraș (livrarea mărfurilor) se reduce cu până la 1-1,5 ore pe zi, tradus în până la 20-30 USD/zi, pe pasager sau tonă de marfă.

12. Recuperare rapida a investitiei
Complexul de transport și infrastructură SkyWay are o perioadă de rambursare a investitiei, fără precedent: 2 până la 3 ani.

Actiuni SkyWay
Investiti in actiuni SkyWay, noul sistem de transport al viitorului! Cumpara actiuni Sky Way direct de la companie. Viziteaza si verifica oferta pentru investitori si parteneri, pe site-ul oficial

Post in: Business, Technology