• Facebook
 • Linkedin
 • Twitter
 • Google
 • Live
Melita Maria Szocs
by on October 3, 2019
69 views

Iată oportunitatea dvs. pentru o cifră mai mare de afaceri!

 

Cashback Marketing (CBM) a fost conceput special pentru întreprinderile mici și mijlocii.

 

Companiile mijlocii care se află în curs de dezvoltare, sunt în căutarea unor soluții inovatoare și oportunități exclusive de publicitate pe Internet.

 

Citiți aici modul în care Cashback Marketing vă poate ajuta să găsiți noi clienți

 

și începeți azi!

 

 Ne construim propria strategie de marketing

 

REDUCERE ZILNICĂ LA BUGETUL DVS. NEUTILIZAT

 

Până la 20 de ori mai multă forță de marketing

 

GARANȚIA DE BANI INAPOI

Inregistrare Gratuita


Cheltuieli de zi cu zi

https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=319x1024:format=gif/path/s62b2f9dad88c05a1/image/i652f136eea8b9549/version/1551971138/image.gif

Creșteți bugetul prin depozitarea unităților de marketing neutilizate, în Piscina Personala de Marketing (PMP). Veți primi 0,13% zilnic pentru fiecare unitate de 30 USD sau 3000 YEM

După 365 de zile, CBM vă plătește un bonus suplimentar de 2,5%.

 

Utilizați unitățile de marketing în orice moment, pentru a achiziționa instrumente de marketing eficiente, pe care le puteți plasa în mod profitabil, în cadrul rețelei de pagini deschise in SafeZone.

 

Rețineți: Caschback  Marketing nu este o investiție!

 

VESTI BUNE: Nu aveti nici un ban pentru a cumpara unitati de marketing? Citiți în partea de jos a acestei pagini, cum să începeți, literalmente, de la zero!

Inregistrare Gratuita

Garantarea restituirii bugetului - Publicitate fără risc

Acest lucru este unic în industrie: CBM va restitui unitățile de marketing, dacă eforturile lor nu ating succesul dorit. Detalii despre instrumentele de marketing individuale, pot fi găsite în Rețeaua Unicorn GTC

(Terms Of Use).

 

Pentru campaniile de marketing speciale (SMC): Dacă profitul nu depășește valoarea de 30 $, veți primi înapoi numărul complet de unități folosite și le puteți reutiliza după cum doriți.

Inregistrare Gratuita


Bazat pe Blockchain

https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=171x1024:format=png/path/s62b2f9dad88c05a1/image/ic2fe8a88e25fee9f/version/1551971786/image.png

 

Transparență și flexibilitate cu Cashback Marketing: Unitățile CBMT sunt gestionate ca jetoane în blockchain-ul intern de tip

 

https://twnklchain.com/index.php?pernum=1000797509 din SafeZone. Această tehnologie vă permite să le transferați în siguranță și rapid, precum și capacitatea de a le comercializa.

 

 SFAT: Datorită prețului stabil de cumpărare de 3000 YEM și a creșterii continue a valorii monedei rainbow (YEM), unitățile de marketing bazate pe YEM (CBMT) devin mai atractive, decât unitățile bazate pe dolar (CBMD).

 

Inregistrare Gratuita


Instrumente de Marketing Exclusive – si pentru persoane fizice*

Cu Cashback Marketing aveți acces la o selecție unică de instrumente de marketing, cum ar fi:

 • Banner Anunt+
 • Video Anunt*
 • Articol / Text Anunt*
 • Buletin de stiri*
 • Radio Publicitate*
 • * Campanii Speciale de Marketing +
 • ..si multe altele, in planificare

+ Deja disponibila.

* Va fi deblocata succesiv.

 

Aceste instrumente pot fi utilizate în întreaga lume, pe o varietate de pagini, în cadrul rețelei deschise ahttps://safe.zone/index.php?pernum=1000797509. Prezentarea exclusivă a ofertei dvs. este garantată.

 

Crearea și gestionarea campaniilor dvs. este simplă și ușoară prin tabloul de bord Cashback Marketing. Pur și simplu mutați unitățile dvs. de marketing din Personal Pool (PMP) la unul dintre instrumentele de marketing și începeți campania web.

 

Dacă nu vă desfășurați propria afacere și, prin urmare, nu aveți propriile produse / servicii, vă recomandăm să participați la campaniile speciale de marketing (SMC), pe care le veți găsi și pe Tabloul de bord CBM.

 

Pentru a garanta cea mai bună calitate a ofertelor de publicitate https://safe.zone/index.php?pernum=1000797509, respectați regulile de publicitate din Rețeaua Unicorn GTC. Posesia unei licențe de afaceri valabile (înregistrare de afaceri) este o condiție prealabilă pentru utilizarea instrumentelor de marketing ale CBM. De aceea, opțiunile de publicitate (vezi mai sus) vor fi afișate în funcție de statutul de membru selectat (Basic, Business, Creative). De exemplu, membrii de bază văd doar campaniile speciale de marketing. Doar membrii afacerii primesc toate opțiunile enumerate mai sus. Pentru a selecta / schimba statutul de membru, utilizați hexagonul PROFILE din

https://safe.zone/index.php?pernum=1000797509 și apoi MEMBERSHIP.

 

Inregistrare Gratuita

 

Posted in: Business
Be the first person to like this.