• Facebook
  • Google
  • Live
  • Linkedin
  • Twitter
Melita Maria Szocs
by on October 16, 2019
186 views

TwnklChain .

Notă importantă: Simbolul de tranzacționare pentru valuta Rainbow a fost schimbat de la TWNKL la YEM (in romana insemna "Banii tai, de zi cu zi" de la expresia in  engleza "Your Everyday Money"), valabil începând cu august 2018 și se tranzactioneaza Exclusive pe piata publica CryptoCoinStreet: www.cryptocoinstreet.com

Înainte de a începe, să analizăm aceste lucruri: ce se întâmplă în Blockchain Market și câte tipuri de platforme Blockchain sunt disponibile în prezent.

Literalmente, există două platforme mari și celebre numite Bitcoin și Ether / Ethereum, si ori de câte ori există o monedă, va fi fie PLATFORMA DE BAZA Bitcoin, fie platforma de baza ETHER.

Marea problemă acum cu care se confruntă azi lumea Cryptocurrency este o problemă de securitate. Nu există un inca nici un loc, în care să vă simțiți în siguranță și să vă asigurați 100% activele criptate. Deoarece recent am auzit despre hack-uri uriașe și atacuri cibernetice pe cele mai cunoscute și populare cripto-burse, în care oamenii au pierdut multe fonduri criptate, din cauza acestor hack-uri, majoritatea oamenilor își pierd interesul pentru criptocurrency în ceea ce privește securitatea, organizatia noastra numită Fundația Monetară Rainbow, a decis să furnizeze o platformă securizată și privată, dar și transparentă, Blockchain, în care sa fiti 100% in siguranta.

Ideea este că; puteți utiliza numai blockchain-ul privat și transparent pentru a vă păstra activele legate de valuta Rainbow (TWNKL) și TWNKL. Nici o altă monedă nu este permisă să se păstreze acolo. Dacă nu știți despre valuta Rainbow (TWNKL), puteți afla despre aceasta prin intermediul link-ului de mai jos.

Aflați mai multe despre curba valută (TWNKL)

Acum, să începem să vorbim despre un noul blockchain, numit "TwnklChain".

https://safezoneprimer.com/wp-content/uploads/2018/08/TwnklChain.jpg

TwnklChain - un blockchain numai pentru valuta Rainbow (TWNKL) 

Motive principale pentru mutare

De la lansarea Rainbow Currency, Fundatia Rainbow Currency  a descoperit că un blockchain public nu este mediul perfect pentru TWNKL. Viteza de tranzacționare lentă, comisioanele de tranzacție ridicate, phishingul, fraudele și alte activități criminale, nu sunt ceea ce dorim pentru posesorii de valută Rainbow. În plus, schimburile nereglementate permit comercianților anonimi să manipuleze valoarea și volumul de tranzacționare al tuturor criptomonedelor. Ca rezultat, chiar și Bitcoin se confruntă cu o volatilitate ridicată.

Având valuta Rainbow pe propriul blockchain privat, TwnklChain, permite valutei Rainbow să fie independenta de alte cryptocurrecies, deoarece în blockchainul public, este dependent de Ether. 
Deoarece scopul nostru este să stabilim o economie stabilă în jurul valorii Rainbow Currency, un preț minim fix este esențial pentru succes. Multe site-uri Web acceptă deja TWNKL la cursul oficial de 0,01 USD:

TwnklHain este o platformă privată și, în același timp, transparentă și este inventată în scopul asigurării securității (furnizarea către deținătorii TWNKL).

Anterior, TWNKL s-a aflat pe platforma Ether și în timp ce am auzit despre noi atacuri, zi cu zi, am decis să transferam TWNKL în propriul Blockchain, pentru a maximiza securitatea pentru Proprietarii TWNKL, iar de la mijlocul lui august 2018 toate TWNKLs au fost transferate în propriul Blockchain, numit „TwnklChain“.

De ce ati creat un nou blockchain, atunci când există o platformă Ether?

Motivul nr. 1: Pentru că există riscul ca TWNKL să fie hacked ca și celelalte, iar atunci când există un blockchain privat exclusiv pentru TWNKL, puteti fi sigur 100%, deoarece sistemul de securitate din spatele acestui TwnklChain este mai puternic decât multe altele de acolo.

Motivul nr. 2: Ori de câte ori un membru dorește să transfere / trimita (TWNKL) cu portofele publice, există o taxă care trebuie plătită în ether, iar asta inseamna o cheltuială și un risc in plus, pentru că, ori de câte ori sunteți cu portofele publice pe risc, cu TwnklChain plătiți comisioane doar pentru tranzacțiile dvs. în Twnkl și taxele reprezintă doar o fracțiune din TWNKL(foarte, foarte mici).

Câte tranzacții ar putea fi efectuate pe zi?

De la anunțul recent oficial de la TwnklChain; TwnklChain este capabil să producă aproape 100 milioane de tranzacții pe zi, iar acesta este doar începutul, iar în viitor vom vedea cu siguranță tot mai multe îmbunătățiri.

De unde este operat TwnklChain?

TwnklChain este operat de propriul său server privat, cu sistem de securitate foarte ridicat.

Când începe TwnklChain?

Twnklhain începe pana la mijlocul lunii august 2018 și va continua să-și servească membrii cu cele mai bune servicii în scopul asigurării maximului de securitate și beneficii.

În cazul în care TwnklChain este exclusiv pentru TWNKL, atunci câte burse există acolo unde (TWNKL) poate fi tranzacționată?

Există un singur Crypto Exchange numit ( CryptoCoinStreet.com ) disponibil, și numai acolo si numai acolo puteți tranzacționa Cumpara / Vinde TWNKL.

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest schimb, vizitați articolul de mai jos:

Aflați mai multe despre CryptoCoinStreet

Site-ul oficial pentru TwnklChain este mai jos

www.twnklchain.com

Mai multe detalii vor fi adăugate după lansarea TwnklChain, care s-ar putea întâmpla până la jumătatea lunii august 2018. deci păstrați-vă atentia si vizitati site-ul pentru noile stiri si actualizari.

TwnklChain 

Posted in: Business
Be the first person to like this.