Ionut Zapototchi (Admin)
by on May 1, 2019
957 views

1. Informații generale

80.6% din conturile investitorilor de retail pierd bani cand tranzactioneaza CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui sa luati in considerare daca va puteti permite sa va asumati riscul de a pierde investitia.

Plus500 Ltd este listată pe piața principală a Bursei de Valori din Londra. Compania desfășoară operațiuni prin intermediul a 3 filiale principale:
Plus500 UK Ltd este autorizată și reglementată de Financial Conduct Authority (FRN 509909).
Plus500CY LTD este autorizată și reglementată de Cyprus Securities and Exchange Commission (Licență nr. 250/14).

Plus500 AU Pty Ltd, ACN 153 301 681, AFSL # 417727, este reglementată de Australian Securities and Investments Commission și este autorizată să emită aceste produse de tranzacționare locuitorilor din Australia.
Licența de emitere de produse derivate în Noua Zeelandă, FSP #. 486026 îi autorizează să pună la dispoziția neozeelandezilor aceste produse de tranzacționare. Plus500 AU Pty Ltd este un Furnizor autorizat de Servicii Financiare în Africa de Sud, FSP 47546.

În Israel, Plus500IL Ltd este reglementat de Israel Securities Authority. Pentru a-și spori profilul public, Plus500 a devenit sponsor sportiv și a ajuns sponsorul principal al clubului de fotbal Atlético Madrid. De asemenea, în 2017, acest broker este sponsorul echipei de rugbi Brumbies.

2. Avantaje și dezavantaje

 Reglementare în mai multe jurisdicții: Fiind reglementat în toată lumea, traderii din aproape toate țările se pot bucura de facilitățile acestui broker.

 Gamă variată de active tranzacționate: Brokerul oferă tranzacționare de CFD-uri la peste 2000 de active Forex, acțiuni, mărfuri, indici.

 Cont demo gratuit: Cont demo nelimitat pentru traderii care vor să testeze produsul înainte să depună fonduri reale.

 Spread-uri mici: Unele dintre cele mai mici spread-uri din domeniu

 Fără tipuri diferite de conturi de tranzacționare: Există un singur tip de cont de tranzacționare pentru toți utilizatorii. Poate să nu fie indicat pentru traderii avansați care au nevoie de funcții diferite față de traderii începători.

 Nu suportă tranzacționarea automată: Pentru o companie atât de mare, este surprinzător faptul că nu oferă tranzacționare automată. Poate că acest lucru se va schimba în viitor.

Posted in: Business, Entertainment