Melita Maria Szocs
by on November 11, 2019
181 views

UAC HOLDING SRL

În vederea fuziunii, am construit prima Crypto GmbH din Germania.

UAC Holding GmbH(SRL) este prima societate cu răspundere limitată din Uniunea Europeană, al cărei capital nominal a fost plătit 100% cu o cripto monedă(YEM). Într-o procedură care a durat câteva luni, o companie germană de audit a pregătit o evaluare a valorii, care a fost complet recunoscută de către instanța de înregistrare responsabilă. Pe lângă capitalul nominal de 50.000 de euro, în UAC Holding GmbH a fost plătită un total de 120 de milioane de euro în capitalul Rainbow Currency (YEM).

Acest capital servește ca bază pentru investiții în toate domeniile de afaceri care ne ajută să realizăm viziunea noastră despre un viitor mai bun. Atenția noastră nu este pe profit, ci pe oameni și pe planeta pe care trăim.

Cu toate acestea, lucrăm orientat spre profit, deoarece banii sunt indispensabili atunci când vine vorba de realizarea constantă a obiectivelor noastre. Următoarea etapă a noastră este fuziunea cu o societate pe acțiuni active listată pe CDAX-ul din Frankfurt.

Viziunea noastra

Imaginează-ți o lume în care toată lumea are acces la apă potabilă curată, la alimente sănătoase și la un sistem de sănătate eficient. O lume în care mașinile, imobiliarele, instrumentele și multe altele pot fi împărtășite cu ușurință datorită tehnologiei blockchain. O lume în care tranzacțiile financiare sunt executate în siguranță și în câteva secunde. O lume în care fiecare își plătește partea corectă a impozitelor. O lume în care sportivii și artiștii sunt promovați. O lume în care oamenii cu gândire similară pot derula proiecte împreună, chiar dacă sunt separați fizic unul de celălalt. O lume în care fiecare clădire și fiecare vehicul se livrează cu energie electrică. O lume în care chiriile sunt accesibile și proprietatea este susținută. O lume în care toată lumea este respectuoasă – Bine ați venit în viitor!

Acestea sunt viitoarele dvs. cripto monede. Spor la cumpărături!

ACTIVITĂȚILE NOASTRE

Proprietate imobiliara

Portofoliul nostru imobiliar în continuă creștere include propietati comerciale si rezzidenteîn Europa, Africa și America. Suntem una dintre primele companii din lume care a achiziționat imobiliare în întregime sau parțial prin plata în monedă digitală (YEM).

Datorită utilizării contractelor inteligente bazate pe blockchain, permitem oamenilor din întreaga lume să participe la succesul proprietăților noastre, chiar și cu cele mai mici sume.

În plus, acceptăm plăți de închiriere în YEM (monedă curcubeu) pentru închirierea inventarului nostru imobiliar. Aceasta contribuie nu numai la prețuri stabile de închiriere, dar și la scutirea financiară a chiriașilor noștri.

Blockchain

Experții se așteaptă ca tehnologia blokchain să schimbe multe industrii. Am început deja să dezvoltăm soluții pentru imobiliare, energie, mobilitate, turism și comerț.

Lanțurile de asigurări, transport și distribuție, asistența medicală și contractele de tot felul pot fi gestionate digital mult mai eficient.

Tehnologia Blockchain ne va influența viața, va reduce costurile și va economisi timp. De exemplu, închirierea unei mașini de închiriat sau a unei proprietăți de vacanță poate fi complet automatizată în câteva secunde. Jetoanele digitale pot înlocui vouchere și creanțe sigure.https://twnklchain.com/index.php?pernum=1000797509 

Posted in: Business, Education
Be the first person to like this.