• Facebook
  • Linkedin
  • Twitter
  • Google
  • Live
Melita Maria Szocs
by on December 22, 2019
155 views

Rainbow Currency/TWNKL(YEM)

În această Prezentare Generală a Rainbow Currency(moneda rainbow), cu simbol de tranzactionare YEM(Your Everyday Money) am acoperit în detaliu tot ce este legat de YEM. Dacă vi s-a părut dificil să înțelegeți, acum puteți să comentați cu întrebarea dvs. sub acest articol.


 

Actualizare in septembrie 2019:

Rainbow Currency(YEM) si celelalte monede din Twnklchain sunt acum tranzacționate exclusiv pe  www.cryptocoin.house,  iar CryptoCoinStreet nu mai este un locul unde să comercializați Rainbow Currency.

Eveniment:

Rainbow Currency (YEM) va organiza un eveniment la Londra în octombrie 2019.

Faceți clic aici pentru a citi anunțul public oficial din 30 iulie 2019.

Actualizare în aprilie 2019:

Fundația Rainbow Currency - RCF, este acum listată oficial în Anuarul UIA. Uniunea Asociațiilor Internaționale (UIA) este un institut de cercetare non-guvernamentală non-profit și un centru de documentare cu sediul la Bruxelles, Belgia și care funcționează sub mandatul Națiunilor Unite. Vă rugăm să consultați aici:  https://uia.org/s/or/en/1122282533

 

Prezentare generală a monedei curcubeului (YEM)

Notă importantă: SYMBOL-ul de tranzacționare pentru moneda Rainbow a fost schimbat de la TWNKL la YEM (Your Everyday Money = banii tăi zilnici) incepand cu august 2018 și este tranzacționabil exclusiv pe  www.cryptocoinstreet.com

Actualizare: pe 10 octombrie 2018

Acum puteți cumpăra monedă rainbow( YEM ) într-un mediu sigur și sigur și fără să faceți acțiuni suplimentare. Doar du-te la www.twnklbuy.com  înscrie-te gratis, apoi alegeți ordinul pe care doriți să-l cumparati, și plătiti prin serviciul de escrow. Echipa va face toată munca pentru tine, iar Rainbow Currency (YEM) va fi creditat in portofelul dvs. Pernum instantaneu.

Actualizare: La data de 21 iunie 2018, Fundația Rainbow Currency a anunțat public, că valoarea minimă pe TWNKL este fixată la 0,01 USD. CryptoCoinStreet este acum singurul schimb oficial pentru Rainbow Currency.  Faceți clic aici  pentru a citi anunțul oficial în format PDF.

În acest articol veți afla aproape totul despre moneda digitala Rainbow /TWNKL(YEM)

Am acoperit câteva fapte fundamentale ale Rainbow Currency în acest articol, iar dacă doriți și o înțelegere profundă, apoi urmăriți videoclipul de mai jos:

Notă importantă: Rainbow Currency(TWNKL) este în prezent acceptata pe www.twnklbds.com/1000797509

www.cashbackmarketing.online/1000797509

www.eeboox.com/1000797509

www.safezone.info/1000797509

și  www.solario.online/1000797509

 

Rainbow Currency este creata de mai mult de 3 mii de oameni (utilizatori de Internet) din 157 țări diferite. Aceasta este moneda Crypto, lansata de oameni pentru oameni. Moneda Rainbow Currency este controlata și reprezentata, de către o corporație non-profit numită "Fundația Mondială a Ranbow Currency" și are șapte candidați diferiți, din șapte continente diferite, pentru a servi oamenii de pe continentul lor.

Fundația Rainbow Currency este înregistrată în Nevada. ID-ul companiei NVZ0171765116, adresa; Rainbow Currency Foundation 500 N Rainbow Blvd #300 Las Vegas, NV 89107

info@rainbowcurrency.org

https://safezoneprimer.com/wp-content/uploads/2018/02/15A525BC-CA76-4D18-AC02-3CC588F0CE0B.jpeg

 

Membrii consiliului de administrație a Fundației Monetare Rainbow

Viziteaza site-ul fundatiei aici: www.rainbowcurrency.org

https://www.safezoneprimer.com/wp-content/uploads/2018/02/Rainbow-Currency-TWNKL.jpg

 

Moneda Rainbow are trei unitati nominale:

  1. Se numește Twnkl; 1 Moneda = 1 Twnkl.
  2. Se numește Glitter; 1000 Twinkles = 1 Glitter.
  3. Se numește Rainbow; 1000 Glitters = 1 Rainbow.                        

!!! Se tranzactioneaza sub symbolul YEM (Your Everyday Money) !!!
 

Moneda Rainbow a avut așa-numitul ICO, care a început la 6 noiembrie 2017 și s-a încheiat la 17 noiembrie 2017. In timpul perioadei de ICO, miliarde de Twnkls au fost cumpărate de mai mult de 7 mii de participanți, din întreaga lume. Moneda Rainbow a inceput sa se tranzactioneze pe pietele cripto din ultima saptamana a lui noiembrie 2017 si inca se tranzactioneaza pe piata cripto. Pentru a viziona lista schimburilor în care este listată moneda Rainbow, vizitați pagina "Lista schimburilor RC".

Aceasta este lumea cripto și tot mai multe cripto valute noi, vin pe piață în fiecare zi, cu diferite modele de afaceri și așteptări pentru viitor, si este foarte important ca să înțelegi o monedă Crypto și proiectul ei, iar pentru asta trebuie să ne uităm la structura si la modelul de afacere și apoi să se ia o decizie, cu privire la acea monedă.

Când ne uităm cu atentie, vedem ca majoritatea proiectelor nu sunt aici pentru a rămâne și nu vor mai exista în viitorul apropiat, din cauza modelului de afaceri nesigur. Foarte puține dintre acestea sunt aici pentru a rămâne pe termen lung, iar pentru a găsi acel proiect viabil de cripto-valută, trebuie să studiați cu multa atentie proiectele lor. 

Notă: (Pentru a înțelege și invata despre "Rainbow Currency", cât de puternica este și pe termen lung, despre proiectele de afaceri, in care "Rainbow Currency" este principala valoare acceptata); vă rog doar să citiți articolul meu "Safe Zone - prezentare detaliata".

În comparație cu alte valute Crypto, când vine vorba de Rainbow Currency, despre care am aflat pana acum că; aceasta este moneda acceptată în "SafeZone" ca opțiune de plată și, în plus, primiți o reducere de cinci procente atunci când plătiți cu Rainbow Currency. Safe Zone este o rețea deschisă, astfel că, tot mai multe întreprinderi vor accepta "rainbow currency" ca opțiune de plată, în întreaga lume. SafeZone are in obiectiv, ca până la sfârșitul anului 2018, sa aduca cat mai multe întreprinderi care vor accepta rainbow currency, iar asta va fi numai inceputul.

https://www.safezoneprimer.com/wp-content/uploads/2018/02/Everyday-Money.jpg

 

Moneda Rainbow nu este doar pentru cumpărături on-line, ci, de asemenea, va fi acceptat pe POS (punctul de vânzare) foarte curând și după cum puteți vedea in sloganul său că; aceasta are scopul de a fi, banii noștri de zi cu zi și se va întâmpla asta cu siguranță, din cauza diverșilor factori, pe care îi veți învăța mai jos.

1: Rainbow Currency este susținută de 100 (o sută) milioane de acțiuni ale companiei(Stoc).

2: Rainbow Currency este susținută de 30 KG reale de aur.

3: Rainbow Currency este susținuta de sistemul economic puternic din SafeZone.

4: Rainbow Currency este principala monedă a "SafeZone" acceptată ca opțiune de plată.

5: Rainbow Currency este un sistem de plată sigur și securizat, cu un sistem unic, de 2 portofele.

6: Rainbow Currency este tranzacționată la nivel global.

7: Când vine vorba de utilizarea valutelor digitale, pentru activitățile proaste, ilicite, vă asiguram că, Rainbow Currency acoperă și acea parte; Rainbow Currency este conceputa pentru a descuraja băieții răi să o folosească, deoarece e nevoie pentru a vă identifica, înainte de a începe să o folosesti, atât on-line, cat și offline.

Există doar 100 de miliarde de RainbowCurrency(YEM) în total și din cele 100 de miliarde, 40 de miliarde circulă pe piață în acest moment și acest număr nu poate fi mărit niciodata, asta înseamnă că nu poate depăși niciodată 100 de miliarde de YEM. Acest lucru înseamnă că, mai mulți utilizatori din întreaga lume utilizeaza Rainbow Currency ca modalitate de plată si cererea pentru Rainbow Currency va crește, în timp ce aprovizionarea este fixă. Aceste două forțe de piață vor determina creșterea prețului Rainbow.

 


 

Să vorbim puțin despre viitorul Rainbow Currency(YEM).

După cum putem vedea, toate faptele descrise mai sus, sunt fapte reale și indică acest lucru; există posibilitatea mare ca, valoarea monedei Rainbow Currency să crească mai repede decât orice altă valută Crypto, în viitor.

Imaginați-vă că o monedă digitală, care este chiar de la început acceptată de mai multe companii și este principala monedă pentru "SafeZone", ceea ce înseamnă că, afacerile, comerciantii si întreprinderile se vor alătura în viitor SafeZone, astfel încât toți vor accepta Rainbow Currency ca o opțiune de plată. Așadar, putem vedea un mare potențial, pentru o creștere durabilă, pe termen lung și este sigur că, Rainbow Currency este aici pentru a rămâne pe termen lung și isi va dezvălui secretele sale lumii.

Imaginați-vă cum va fi prețul unei Twnkl, atunci când SafeZone va primi mii de întreprinderi care vor accepta TWNKL(YEM). Desigur, ar fi mult mai mare decât era de așteptat, daca pastrati TWNKL-ul pentru viitor.

Deci, băieți! Asta este povestea valutei cryptate Rainbow Currency / TWNKL (YEM)

Va mulțumesc pentru vizita.

Posted in: Business
Be the first person to like this.