• Facebook
  • Linkedin
  • Twitter
  • Google
  • Live
Melita Maria Szocs
by on January 5, 2020
56 views

xistă în Germania, un inginer care, în anul 2009, a început să dezvolte împreună cu echipa sa, o tehnologie solară care este de aproximativ 3,8 ori mai eficientă decât panourile solare medii pe care le puteți vedea acum pe plan mondial, pe acoperișuri.

În 2011, au fost pregatiti să depună tehnologia pentru a fi brevetata, iar în 2014 le-a fost acordat brevetul.

Brevetul Solario: https://patents.google.com/patent/EP2606512B1/en

Trebuie să aveți în vedere faptul că această tehnologie este revolutionară, este un schimbător de jocuri.
Vorbim de 3,8 ori mai multă eficiență.
Și de aceea au păstrat-o până acum un secret.

Următorul pas, în 2015, a fost parteneriatul cu o universitate de tehnologie din Germania, pentru a avea tehnologia lor aprobată științific, ceea ce s-a întâmplat în 2017.

Acum sunt pregătiți să dezvolte produse bazate pe tehnologia lor și, după certificare, să intre în producția de masă.

Deci, nu vorbim despre anumite produse, care ar putea fi bune sau mari; vorbim despre întreaga tehnologie, o tehnologie care schimbă jocul. Scopul lor este de a furniza energie electrică în întreaga lume, începând din ianuarie 2022.

Iată unul dintre cele mai interesante fapte despre această tehnologie. Nu este doar foto-voltaica, deoarece sistemele fotovoltaice convertesc doar în jur de 5% din energia soarelui în energie electrică. Tehnologia despre care vorbim este, desigur, utilizeaza procesului foto-voltaic, dar în plus folosesc așa-numitele dispozitive Peltier, precum și alte proceduri pentru a produce mai multă energie într-un singur proces. Și cum vă amintiți, vorbim despre faptul că producția este de aproximativ 3,8 ori mai mare decât sistemele simple PV (fotovoltaice). Și mulțumită combinării acestor tehnologii diferite, au găsit o cale de a fi disponibilă electricitatea non-stop, deci nu doar atunci când soarele strălucește.

Și, în plus, cu această tehnologie, vom spune la revedere curentului electric cu alimentare centralizata, pas cu pas.
Deci, tehnologia revolutionara despre care vorbim este parte a acestei a treia revolutii industriale. Scopul lor este de a construi rețele de micro-energie în întreaga lume și de a reduce costurile pentru electricitate cu 50% până la 90%, indiferent unde locuiți.

Deci, iată cele mai importante momente ale viitoarei campanii:

Există o fază pre-crowdfunding cu vouchere(jeton) de 100 kWh de 100% energie curată, disponibila acum. Fiecare jeton este bun pentru 100 KWh de energie electrică, care urmează să fie livrat începând cu 1 ianuarie 2022.

De exemplu, în Germania, 1 KWh costă aproximativ 35 de centi SUA. Aceasta înseamnă că 100 KWh în Germania au o valoare de aproximativ 35 USD. În schimb, jetoanele nu vor fi vândute pentru 30 USD, 20 USD sau 10 USD, ci doar pentru 1 USD pe token.

Dacă în gospodăria dvs. aveți un consum de energie, să zicem 2500 KWh, aveți nevoie de doar 25 de jetoane pentru a vă acoperi electricitatea pentru un an întreg. Sau aveți nevoie de 250 USD pentru 10 ani de energie electrică. De aceea v-am spus că puteți salva până la 90%.

Acum, există un plan pentru următoarele 40 de luni, iar tokenurile sunt strict limitate la 50 de milioane de jetoane în total. Începem, așa cum ți-am spus, la 1 USD pe simbol. Apoi, prețul va crește cu 10 cenți în fiecare lună, până când în 40 de luni se va ajunge la un preț de 5 USD pe token, ceea ce este încă foarte mare în întreaga lume.

Ce se întâmplă dacă, din orice motiv, nu reușiți să primiți și să utilizați energia electrică atunci când cumpărați jetoane?

Ei bine, această este vestea minunată: tehnologia face parte din blockchain. Deci, puteți să vă vindeți token-urile în orice moment și nici măcar nu aveți nevoie de un schimb pentru acest lucru, deoarece acest proiect va avea propria piață, unde veți putea să vindeti jetoanele de care nu mai aveți nevoie, la rata actuală. Deci, chiar dacă nu doriți să așteptați până în 2022, veți putea să le lichidați cand doriti.

Astfel, crowdfunding-ul va începe pe 25 mai 2018.

Acestea vor permite o fază pre-crowdfunding de 2 săptămâni, unde oamenii vor primi o reducere specială de 10% pentru aceste jetoane.

Faza inițială a oportunității Solario Crowdfunding este șansa ta de a face o mulțime de bani în industria energiei solare.

Ai ocazia să cumperi jetoane Solario. Astăzi, jetoanele sunt de $ 2.5  / fiecare. Se estimează că acestea vor ajunge la 5 USD / fiecare până la sfârșitul fazei finale a crowdfunding-ului.

Luați măsuri acum.

Pentru mai multe detalii sau inscriere, consultați site-ul web https://www.solario.online/cp/1000797509

Posted in: Business
Be the first person to like this.