Ionut Zapototchi (Admin)
by on January 24, 2019
159 views

Am facut prima data contact cu ptc-urile undeva prin vara anului 2010 , am activat vreme indelungata in cateva dar niciodata nu am avut castiguri considerabile , am stat multi ani si am analizat acest efect de ce alte persoane reusesc si fac zeci - sute de mii de dolari pe o platforma care plateste doar un cent pentru o reclama sau 2-3 maxim 10 centi pe un sondaj . Secretul este destul de simplu castigurile nu sunt realizate de nici o persoana din activitatea proprie , ci din sistemul de afiliere . E , ai fi tentat sa spui si atunci : Creez si eu o echipa mare si castig si eu , se poate dar cu o munca titanica in zilele noastre pentru ca pornim din start cu  cateva dezavantaje pe care le avem datorita nivelului nostru de dezvoltare economic, ca tara ma refer , mentalitatii noastre , barierelor lingvistice ...

Datorita nivelului nostru de dezvoltare economic ,  marile companii din tara noastra nu sunt interesate sa plateasca persoanele tinta direct pentru un sondaj . Nu va puteti imagina ca ii intereseaza pe cei din America pe ce canal de televiziune  ne uitam sau ce banca folosim sau de la ce fast-food mancam shaorma . Sondajele sunt facute de obicei de companiile locale iar cele cateva care fac sondaje folosesc cu totul si cu totul alte canale . Deci din pacate noi putem lua parte doar la sondaje cu caracter  general care sunt platite putin peste tot in lume . Ce ne ramane de facut ? Sa creem o echipa mare de peste tot in lume . Din pacete aici ne lovim de aceeasi poveste . Cand o platforma noua de sondaje se lanseaza este intens promovata in tarile in care sondajele si aceste oferte sunt cel mai bine platite . Astfel ca ajung din nou la noi cu foarte mare intarziere , de obicei cand multi din cei interesati de aceste platforme sunt deja inregistrati si de aici problema constructiei echipei noastre de vis . 

De aici apare frustrarea . Frustrarea ca nu putem castiga bani pe internet cum vedem la altii etc . Lucru de care din pacate profita anumite entitati , cum sa vazut in ultima perioada cu Ecmero si va zic sincer ca nu este un caz unicat ci mai degraba un numar imens de asa numite afaceri pe internet sunt simple fraude .

Noi echipa ZAI V LIFE  am decis sa lansam un proiect satelit . In incercarea de a va ajuta in acest sens . Vrem sa creem o platforma simpla pe care sa fie integrate toate platformele internationale care ofera sondaje , oferte etc. Cum va va ajuta acest lucru ? Nu vei castiga din sondaje si oferte sume imense , dar vei avea de aceasta data avantajul ca noi sa fim primii pe platforma si sa putem crea o echipa internationala imensa . Vom selecta curand 10 membri din platforma ZAI V LIFE pentru a ne ajuta in faza de teste .

Esti interesat de noul nostru proiect ? Te invit sa te alaturi comunitatii noastre si vei fi notificat in timp real in legatura cu evolutia . Cine doreste sa participe la faza de teste , imi poate aduce la cunoastinta acest lucru contactandu-ma aici pe platforma . Iti multumesc pentru atentie si SPOR LA BANI ! 

Topics: ptc, sondaje platite, ptr
1 Liked
1 person likes this.