Ionut Zapototchi (Admin)
by on January 25, 2019
241 views

Am observat ca foarte multi oameni ar dori sa le plateasca autorilor platformei Ecmero cu aceeasi moneda si poate in acest proces sa salveze timpul altor cateva persoane naive . 

Din pacate acest gen de platforme sunt aproape imposibil de atacat , de ce ? Este simplu chiar daca descoperim autorii nu ii puteti aduce in fata legii datorita faptului ca e fosrte simplu pentru dumnealor sa "Tranteasca" un mic disclaimer pe platforma care sa spuna ca ei nu pot fi facuti responsabili pentru nimic . Simplu si prin simpla inregistrare ai fost de acord cu termenii si conditiile . Cam asa fac toate platformele . Chiar si cele corecte . Dar din pacate inca 80% din noi facem greseala de a nu citi niciodata termenii si conditiile cand ne inregistram pe o platforma asa cum nu citim nici macar contractul de credit de la banca pe care il semnam si apoi poate ca il citim acasa . Gresit . Tot timpul intai citesti inainte de a semna sau de a bifa patratelul ala mic care zice ca esti de acord cu termenii si conditiile . 

Dar sa revenim la problema actuala . Primul pas este sa raportezi abuz catre compania de hosting si catre compania ce a inregistrat numele de domeniu .

In cazul de fata vor trebui raportate doua domenii : https://ecmero.com si https://griffintech.ru

Compania de hosing va da ascultare daca va primi multe plangeri . Pentru ca fiind companie de hosting nu isi va dori numele lor pus alaturi de Ecmero .

Raportul trebuie sa fie insotit de fotografii ale ecranului cand sunteti logat , cat mai multe informatii , raportati platformele si pentru frauda , phising , spam ...tot ce va vine in cap .

Rapoartele trebuie sa fie facute la urmatoarea adresa de mail : abuse@reg.ru 

Nu uitati sa dati de inteles faptul ca platformele afecteaza foarte mult  negativ platforma de hosting datorita afilierii cu eceste platforme ! 

Desigur asta nu va opri proprietarii sa mute platforma pe alta companie de hosting sau sa isi schimbe numele chiar dar desigur nu ne va opri nici pe noi sa ii raportam din nou !

Nu uita sa distribui acest articol pentru ca toti prietenii tai sa stie ce pot face !!

 

Posted in: Education
Topics: raportare, frauda, ecmero