Ionut Zapototchi (Admin)
by on February 4, 2019
601 views

Am observat in ultimul timp mai multe platforme care promit sa rasplateasca utilizatorii pentru vizualizari . Ofertele suna de obicai cam asa : " Promoveaza platforma noastra si pentru fiecare click/vizualizare a paginii promovate de tine te vom rasplati cu 0.15$ pe click/vizualizare . "  

Doresc sa atrag un semnal de alarma despre acest gen de oferte ! De ce ? Pentru ca e putin probabil ca aceste oferte sa fie reale si  nu imi doresc sa cazi in capcana lor ! Pretul pentru oferte  de acest gen a scazut dramatic in ultimii ani odata cu aparitia a multor agentii publicitare . Cand erau doar cateva , competitia nu era atat de acerba , insa dupa, preturile atat la publicitate a scazut si pretulire la vizualizari de asemenea . 

Pretul acestor tip de oferte este masurat cu o unitate de masura numita CPM (Cost per Mille) . Am facut cateva imagini cu pretul la o mie de vizualizari real valabil astazi 04-Februarie-2019 .

CPM Photo 1

CPM Photo2

CPM Price 3

CPM Prices 4

CPM Prices 5

Astfel daca luam   ca punct de referinta cel mai mare CPM pret pentru Romania acesta este de : 2.80$ care impartit la 1000 de vizualizari va fi  0.0028$ pe vizualizare . Desigur aceste preturi pot varia de la platforma la platforma  insa nu foarte mult .  Din acest motiv atrag atentia sa analizati foarte bine o platforma care promite foarte mult , pentru cel mai probabil acestea nu vor plati niciodata ! 

Aici voi incheia dragi prieteni nu inainte de a va ura : SPOR LA BANI ! 

Posted in: Business
1 person likes this.