Ionut Zapototchi (Admin)
by on March 17, 2019
1,098 views

Castiga ceva banuti cu GiffGaff !

Astazi te invit sa devii membru in echipa mea si sa promovezi o companie de telefonie mobila . GiffGaff opereaza doar pe teritoriul Marii Britanii si te va recompensa intre 5 Lire si 22 Lire pentru fiecare prieten adus in retea . Tot ce va trebui sa faci este sa fii membru al retelei si sa inviti prietenii . Compania este serioasa , venitul este sigur , castigurile le vei putea primi sub forma de credit pe cartela proprie sau PayPal cum preferi de asemenea daca esti un om cu suflet mare poti solicita companiei sa doneze castigurile unei fundatii de caritate . Oferta este valabila doar celor aflati pe teritoriul Marii Britanii . Cei ce vor alege sa intre in echipa mea ,  imediat ce isi vor activa cartela sim vor primi :

  •  suport nelimitat din partea mea personal

  •  constructia gratuita a unei pagini de promovare asemenea acesteia pentru a putea automatiza noua afacere 

  • 5 Lire cadou din partea GiffGaff la activarea cartelei

  • Acces gratuit la urmatoarea idee de afacere care iti va aduce aproximativ 18 lire pentru fiecare persoana din echipa creata de tine (Afacere serioasa din domeniul bancar)

  • Acces gratuit la a treia afacere in care vei putea trasforma 20-30 lire in 100-200lire +20lire de fiecare persoana din echipa ta 

  • Abonament premium in viitoarea noastra platforma ce o vom lansa curand !

Stiu ca la prima impresie vei considera ca sunt putini bani sau ca este greu de facut . Insa daca stai si privesti mai atent potentialul doar din sumele fixe pentru fiecare persoana pe care o vei aduce in echipa ta va fi de minimum : 5+18+20=43lire/persoana . 10 persoane inseamna 430lire etc. Eu zic ca e o suma buna mai ales ca afacerile sunt garantate datorita faptului ca colaboram cu companii de telefonie mobilA , institutii bancare etc. Aceste companii ofera seriozitate si cer seriozitate . 

Pentru a primi gratuit prin posta cartela ta trebuie sa dai click pe bannerul de mai jos , cand o vei primi va trebui sa o activezi , incarcand cu minim 10 lire si vei primi 5 cadou . Te rog sa pastrezi codul de activare si numele tau de utilizator pentru ca va trebui sa verific daca esti in echipa mea inainte de a oferi beneficiile mentionate mai sus . Daca nu te descurci sa comanzi cartela singur trimite-mi un mesaj privat pe platforma aceasta cu numele si adresa la care doresti sa fie livrata si fac comanda pentru tine . 

Ma poti gasi pe aceasta platforma pentru orice fel de intrebari . Succes si sper sa decizi sa te alaturi echipei mele !

Get a free giffgaff Sim

Posted in: Business, Education
Be the first person to like this.