Melita Maria Szocs
by on August 19, 2018
216 views

Revoluția solara pe care tocmai am așteptat-o ​​este aici !!! 
Salvați lumea de utilizarea surselor de energie care degradează mediul înconjurător si care are ca rezultat încălzirea globală, permițând acestei tehnologii de energie solară să decoleze. 

Există această nouă tehnologie solara patentată, furnizată de către inginerii germani, care va permite producția de electricitate curată 100%, 24/7 (nu numai în perioadele insorite) peste tot în întreaga lume, pentru alimentarea locuințelor și a altor lucruri precum mașină, telefon mobil, laptopuri etc. cu potențialul de a reduce costurile actuale ale energiei electrice cu cel puțin 50% din cauza eficienței sistemului solar, care este de 3,8 ori mai eficient decât sistemele solare actuale, care utilizează panourile fotovoltaice. 

Noua tehnologie rezolvă cele trei mari probleme ale sistemelor fotovoltaice (PV): 

1.Sistemele fotovoltaice produc energie electrică numai atunci când soarele strălucește; 
2.Sistemele fotovoltaice utilizează doar o mică parte a energiei solare; 
3.Datorită caldurii energiei solare, sistemele fotovoltaice produc mai puțină electricitate; 

Tehnologia SOLARIO livrează energie electrică 24 de ore din 24, deoarece transformă nu numai lumină, ci și căldură în energie electrică. Datorită sistemelor de stocare a căldurii latente, ceea ce înseamnă că stocăm căldură pe un punct de temperatură constant, electricitatea fiind produsă și furnizată în permanență. 

În detaliu, tehnologia SOLARIO este un sistem hibrid pentru generarea de energie electrică din energia solară. Acesta combină tehnologia PV clasică, elementele Peltier, modulele termoelectrice și sistemele de stocare a căldurii latente. Ca rezultat, tehnologia este de aproximativ 3,8 ori mai eficientă decât sistemele fotovoltaice obișnuite. Această rată de eficiență ridicată a fost dovedită științific de către renumita Universitate de Științe Aplicate Wismar: Tehnologie, Afaceri și Design, în Germania. 

Tehnologia este așteptată să fie gata de utilizare până în ianuarie 2022 și acum puteți ajuta compania să dezvolte această tehnologie solară prin achiziționarea produselor sale în avans prin programul său crowdfunding în care cumpărați 100 KW de energie electrică pentru doar 1 USD, care este Prețul actual guvernat de crowdfunding. Prețul va crește cu 0,1 USD lunar sau ori de câte ori lotul actual este vândut până când prețul ajunge la 5 USD / 100 KW, unde toate cele 50 de milioane de jetoane pentru acest program de finanțare a mulțimii vor fi vândute.

Faza inițială a oportunității Solario Crowdfunding este șansa dvs. de a face o mulțime de bani în industria energiei solare. Ai ocazia să cumperi jetoane Solario. Astăzi, jetoanele sunt de $ 1 / fiecare cu cardul de credit în RON dar și cu criptomonede BTC,ETH,TWNKL, 

https://www.solario.online/cp/1000797509

email.melita1930andy@gmail.com 

Skype   melita198599

Attachments
images (6).jpg 10.43 Kb . 16 Views
images.png 3.77 Kb . 25 Views
Posted in: Business