Fanica Rahaian (Moderator)
by on July 3, 2019
92 views

La expoziţia specializată "InvaExpo. O societate pentru toți ", care a avut loc în perioada 12 - 14 septembrie 2018 la Moscova, organizația de proiect SkyWay a prezentat o nouă elaborare — prototipul electromobilului pentru persoanele cu mobilitate limitată. Conceptul a primit denumirea de UniMobile.
https://new.skyway.capital/auth/login…
La construirea electromobilului s-au întruchipat soluțiile inginerești care asigură persoanele cu dizabilități cu mobilitate individuală, asigurânduţ-le, astfel, un grad sporit de independență. Spre deosebire de soluțiile existente, UniMobile-ul este un automobil obişnuit, al cărui model de serie va corespunde tuturor cerințelor de siguranță stabilite pentru automobilele de clasa M1 și va putea fi exploatat pe drumurile publice. În plus, UniMobile-ul poate fi echipat cu un scaun cu rotile cu motor electric și, în acest fel, cu o rezervă autonomă de mişcare pe o distanţă de până la 40 km.

Lucrul asupra prototipului s-a efectuat în paralel cu crearea unei întregi game de modele industriale de complex mobil SkyWay și a fost inițiat ca sarcină de extindere și optimizare a proceselor de producere. Electromobilul a fost creat în baza soluţiilor inginereşti şi a know-how-ului SkyWay.

https://new.skyway.capital/auth/login…

Ideea principală a UniMobilului este crearea unui produs unic, solicitat din punct de vedere social, care să poată deveni o bază pentru crearea unui nou segment pe piaţa serviciilor destinate persoanelor cu mobilitate limitată. În plus, electromobilul va fi ca o opţiune de diversificare a profiturilor organizației de proiect SkyWay, în caz că brevetul pentru producția sa va fi vândut unui dezvoltator terț. O astfel de abordare multi-vectorială în activitatea întreprinderilor inovatoare este o practică răspândită și servește drept un criteriu important pentru atractivitatea investițională a proiectului la etapa de intrare pe piață. Astăzi, această circumstanță serveşte în mod repetat drept argument suplimentar în negocierile cu potențialii clienți și investitori, inclusiv în Orientul Mijlociu, care reprezintă direcţia prioritară pentru dezvoltarea grupului de companii SkyWay. Despre succesele obținute în această regiune, Vă vom comunica în cel mai scurt timp.

În plus, platforma electromobilului prevede nişte instrumente logistice suplimentare pentru sistemele de transport și infrastructură care sunt capabile să soluţioneze problema "ultimei mile" pentru pasageri, dar și să fie utilizate în schemele locale de carsharing (de partajare a autoturismelor).

Viziteaza website-ul pentru mai multe informatii (click pe stegulet si selecteaza limba romana)

Unimobile SkyWay (videoclip de prezentare)

Posted in: Technology