• Facebook
  • Google
  • Live
  • Linkedin
  • Twitter
Fanica Rahaian (Moderator)
by on July 13, 2019
289 views

Unicorn Network este o rețea globală de internet care oferă siguranță consumatorilor și întreprinderilor, construind poduri între lumea virtuală și lumea reală.

Rețeaua este deschisă pentru toți, indiferent de sex, vârstă, rasă, religie sau orientare sexuală.

Membrii din întreaga lume sunt bineveniți, atât timp cât sunt de acord că fiecare ființă umană este unică și că fiecare persoană are dreptul de a fi respectată așa cum este. 

Obiectivul nostru este de a crea  o experiență perfectă pe Internet  pentru toți utilizatorii, oferind site-uri web gratuite, sigure și utile, plus aplicații și servicii. În primul rând, dorim să ajutăm întreprinderile mici și mijlocii din întreaga lume, să  atragem mai mulți clienți  și, în același timp, să  reducem costurile de marketing .

Utilizatorii de internet sunt potențiali clienți noi pentru partenerii noștri comerciali și am creat pentru ei, o rețea unică de site-uri gratuite, stabilind noi standarde în ceea ce privește  securitatea ,  viața privată  și  calitatea .

Astfel, rețeaua Unicorn  schimbă în mod magic lumea , creând o experiență perfectă pe Internet, atât pentru consumatori, cât și pentru întreprinderi, construind o punte între lumea virtuală și lumea reală.

Avem o politică de toleranță zero pentru insulte, instigare la ură, intimidare, și alte tipuri de infracțiuni. În centrul valorilor noastre fundamentale, stă respectul.
Pentru noi, aceste valori fundamentale nu sunt doar o strategie de marketing; așa cum noi tratăm pe ceilalți, tot așa vrem și noi să fim tratați.

Rețeaua Unicorn își desfășoară activitatea într-o zonă sigură de internet, numită SAFEZONE.

În structura generală a grupului UNITED AMERICAN CAPITAL CORPORATION, Rețeaua Unicorn joacă rolul principal al companiei de operare și este condusă de Catherine Kozikowski din Reno /Nevada. 

În fiecare zi, putem citi știri despre adrese de e-mail, parole, cărți de credit, date personale, numere de telefon, și multe altele, care au fost ținta hackerilor. Sunt unele grupuri de crackeri (hackeri spărgători) care vizează o companie, le blochează datele și ei spun bine, dacă nu ne plătiți vom distruge datele dvs. sau vor fi difuzate publicului, etc. În ultimul timp au fost atacuri de răscumpărare în Canada și SUA. O companie IT din Germania a fost victima unui atac, dar șantajul a eșuat.

Este timpul să vă protejați activ datele dvs. personale. Astăzi, puteți obține permisul (pasa, libera trecere) dvs. personal în zona sigură(SAFEZONE) pentru a vă asigura o confidențialitate și o securitate maximă. SafeZone este o rețea de site-uri web cu creștere rapidă, care stabilește noi standarde de confidențialitate, securitate și calitate pe Internet.

Tutorial, în limba română, pentru a înțelege cum puteți să vă conectați la SAFEZONE (Zona Sigură)

SCURT ISTORIC

A sosit timpul pentru un internet mai bun. În viziunea noastră, Unicorn Network corespunde exigențelor utilizatorilor de internet, deoarece această rețea are la bază 8 valori fundamentale, de la care nu se abate: Securitate, Intimitate, Respect, Calitate, Caritate, Influență, Familie și Beneficii.

Ideea principală a creării a unei experiențe mai bună pe Internet s-a născut la sfârșitul anului 2006. O mână de oameni pricepuți în internet marketing, a decis să înceapă un proiect, care să crească calitatea serviciilor online. Primele proiecte posibile de strategii și branduri. Cercetarea intensivă de piață a confirmat că era loc enorm pentru îmbunătățiri. Au angajat unii experți pentru analiza proceselor existente și pentru dezvoltarea unor strategii care să le simplifice. În plus, au găsit primii investitori. Au chemat mai mulți membri ai echipei din multe țări diferite. Dezvoltatorii noștri au început programarea softului nostru special. Pe 11.11.2011 au deschis pre-lansare noastră și imediat a început treaba. Atunci a apărut scânteia WAZZUB, care s-a răspândit ca fulgerul, deoarece fondatorii promiteau 50% din profit, utilizatorilor de internet care se vor alătura. După aceea, verificările au arătat că un milion jumătate din cele 6 milioane de conturi, erau false. Dintre cei rămași după triere, numai aproape 4000 de utilizatori au dat datele personale. Acești 4000 de persoane din întreaga lume, sunt acum membri fondatori ai Rețelei UNICORN.

Pe baza sugestiilor membrilor noștri, calitatea serviciilor noastre s-a îmbunătățit și s-au creat și mai multe „stele” de servicii în galaxia noastră Perfect Internet.

Suntem mândri de a fi prima companie de internet la nivel mondial, condusă de membri. După o anumită perioadă am trecut la securizarea proiectelor noastre pe un nou server, unde am început să construim o zonă sigură „SAFEZONE”, unde urmează să ne aducem toate site-urile de pe vechiul server. În SafeZone, toate site-urile web sunt protejate prin criptare SSL pentru siguranța dvs. În plus, fiecare site Web este scanat zilnic pentru orice încercare de hacking sau posibile amenințări malware. Ori de câte ori deschideți o pagină în SafeZone, puteți fi siguri că sunteți protejat.

La sfârșitul anului 2017, mai mult de 3.200 de utilizatori de Internet din 157 de țări diferite au creat moneda digitală RAINBOW CURRENCY cu simbol de tranzacționare YEM.  Prima dată, a fost lansată pe blocul public Ethereum, apoi s-a mutat, în august 2018, într-un lanț de blocuri privat numit TwnklChain. Fundația Rainbow Currency (RCF) este o corporație non-profit, înregistrată în Nevada Business ID NV20171765116. Consiliul de Administrație a fost ales de către deținătorii de Rainbow Currency în T1 / 2018 pentru o perioadă de 2 ani. Alegerile următoare Q1 / 2020. RCF este listat în cea mai nouă ediție a celei de-a 56-a ediții a Anuarului UIA (UNIUNEA ASOCIAȚIILOR INTERNAȚIONALE).

Mii de tranzacții au fost procesate cu o taxă maximă de 0,1%, necesitând mai puțin de o secundă pentru a fi executate. Printre aceste tranzacții se află primul contract notarial de imobiliare în criptocurrency pentru un apartament în Germania. Acum avem peste 11 imobiliare cumpărate cu YEM, în 3 țări diferite. Moneda noastră RAINBOW CURRENCY se află pentru tranzacționare la CryptoCoinStreet . 2Pay4You este un furnizor de servicii de plată din Republica Cehă și este autorizat de Banca Națională a Cehiei pentru prestarea serviciilor de plată conform Regulamentului privind serviciile de plată 2009. CryptoCoinStreet este sprijinit de 2Pay4You. 2Pay4You este un agent EMD reglementat și autorizat de Autoritatea de Conduită Financiară.

La ultimul Webinar s-a spus că 2PAY4YOU nu mai poate satisface cererile tuturor membrilor noștri, și deci putem renunța la serviciile lor. Vom avea alte posibilități, începând cu data de 3 iunie 2019.

În jurul monedei noastre (1RC = 1.000 GLITTER = 1.000.000 TWNKL – simbol de tranzacționare = YEM, – 1000 Dan = 1 Twnkl), a început să apară un adevărat comerț. TWNKLESTATE este un site care cumpără imobiliare din întreaga lume. Posesorii de Twnkl(YEM) pot cumpăra fragmente din aceste proprietăți, printr-un contract inteligent, care se activează în momentul când YEM are o valoare de 10 cenți, sau 15 cenți. Proprietățile sunt fracționate în 100.000 de părți(FOR). Eu pot să cumpăr acum, doar 200 de părți, dar cu timpul pot să cumpăr întreg imobilul. Pe scurt ar fi cam așa: Eu merg să cumpăr YEM, cu dolari sau Bitcoin la CryptoCoinStreet sau la TWNKLBUY , la prețul actual de 0,01 USD.

Deoarece TWNKLESTATE face rezervările numai cu moneda TEC, eu va trebui să cumpăr această monedă cu YEM, de pe aceleași piețe de tranzacție, cu prețuri care variază de la o oră la alta. Ideea este că eu cumpăr undeva în viitor, cu YEM-ul ieftin de acum. Eu am cumpărat fragmente FOR, pentru câteva proprietăți. Când YEM, va avea valoarea de 7 cenți, alta la 15 cenți, contractul inteligent va fi activat automat, iar eu voi intra anual în posesia unor dividende, sau dacă se hotărăște să se vândă, îmi voi lua partea mea de bani, cu un profit de câteva ori mai mare decât investiția mea. Dacă cumperi singur toate fragmentele FOR, atunci ești proprietar și decizi singur ce vrei să faci cu imobilul. Pe baza contractelor inteligente, a apărut și TWNKLSHOP, unde poți cumpăra diferite obiecte de lux, cu submoneda TSHC, care se cumpără cu YEM.

Vei putea cumpăra autoturisme cu submoneda TMC, sau poți face rezervări la hotel pentru vacanță, cu submoneda TVC. Dacă nu ai bani să cumperi YEM, dar ai niște produse acasă care nu îți mai trebuie, le poți pune pe site-ul nostru de licitații TWNKLBDS, și poți câștiga mai mulți YEM, decât sperați. Este bine să folosiți browser-ul Chrome, pentru că aveți opțiunea de traducere în bară.

O parte dintre noi, utilizatorii de internet, suntem și co-fondatori la WeShareSuccess, unde noi împărțim profitul și se primesc comisioane. Noi invităm alți utilizatori de internet să ni se alăture. Oamenii care se alătură la invitația mea sunt generația 1, iar oamenii care se alătură la invitația celor din Generația 1, sunt Generația 2, respectiv 3, 4 și 5.

 

CE ESTE INVITAȚIA DE MARKETING?

 

Invitația de marketing este cea mai ușoară, mai rapidă și mai confortabilă modalitate de a câștiga bani pe Internet. Pur și simplu vă alăturați gratuit, invitați pe alții să vi se alăture gratuit și răsfoiți site-urile partenerilor noștri, pentru oferte excelente și oferte exclusive. Nu există nici o obligație de a cumpăra, nici o obligație de a vinde – nici măcar nu trebuie să promovați vreun produs sau site web.

 CUM FACI BANI IN SITE-urile DIN RETEAUA UNICORN?

Prima generație: De fiecare dată când un membru pe care l-ați invitat încheie o înțelegere pe unul dintre site-urile noastre partenere, dvs. primiți un comision de până la 20% din valoarea produsului.

Dacă un membru invitat de dvs. achiziționează unități de marketing, el primește 0,13% pe zi bani înapoi din bugetul neutilizat, iar dvs. primiți comisioane. Excelent pentru marketing și pentru începători; experții noștri fac lucrul în locul dvs. și dvs. primiți comisioanele! Vedeți aici.

Generațiile următoare: Ori de câte ori un membru invitat de către prima dvs. generație până la a cincea generație, încheie un acord pe unul dintre site-urile noastre partenere, primiți un Bonus de Familie de până la 2% din valoarea produsului. Imaginați-vă că ați invitat un întreprinzător sau proprietar de magazin, și veți primi comisioane din toate vânzările!

Dacă invitații din generațiile dvs. câștigă bani la jocurile noastre de loterie gratuită (PRIZEMANIA) sau la alte jocuri, dvs. veți primi comisioane în funcție de valoarea premiilor lor. La fel puteți primi premii și comisioane de la TWNKLSOCCER.

Acum puteți cumpăra cărți electronice valoroase și articole informative despre o varietate largă de subiecte, inclusiv rețete, pentru îngrijirea animalelor de companie, sănătate și frumusețe, afaceri, îngrijirea copiilor, doar pentru a numi doar câteva, toate cumpărate cu TWNKL!

Se utilizează sistemul PernumPay pentru a procesa plăți pe site-ul EEBOOX, ceea ce vă permite să faceți plăți rapide și ușoare, cu cripto moneda Twnkl fără taxe.
În mod firesc, membrii interesați vor achiziționa cărți electronice și cei care i-au invitat, vor primi comisioane (până la 20%) și bonusuri de familie (până la 5 x 2%)

Primiți comision pentru fiecare vot acordat concurenților din Concursul BIGEST TALENT, care se desfășoară în fiecare an, și se premiază cu 100.000 de dolari la Marele Spectacol din LAS VEGAS. Imaginați-vă că acea cântăreață, care a câștigat Marele Premiu, este invitata dvs. din prima generație. Aceasta înseamnă că dvs. ați câștigat 10.000 de dolari, adică 1.000.000 de YEM. În 2016 și în 2017, Marele Premiu a fost acordat concurentelor din România. Maya Pop în 2016. Letty Roman în 2017.

WAZZUB este Forum, Rezervor de Idei și Chat internațional. Pentru postarea unui subiect sau a unei comentări în Forum, primiți instantaneu 0,1 YEM, direct în portofelul dvs. PERNUM. Se recompensează ideile bune, privind îmbunătățirea site-urilor noastre, postate în rezervorul de idei –Think Tank .

Ce este un Webinar?

Un webinar este o întâlnire video live pe internet, care utilizează internetul pentru a conecta persoana care găzduiește webinarul cu un public – telespectatorii și ascultătorii din întreaga lume.

Periodic dvs. veți fi invitați la unele Webinarii, pentru a fi informați despre Rețeaua Inorogul „UNICORN NETWORK” care este rețeaua operativă a tuturor proiectelor noastre.

Am tradus pentru dvs., cu ajutorul lui Google Traducere, ultimul webinar public. Vedeți AICI
Rețeaua Unicorn caută candidați calificați la nivel mondial pentru funcția de Ambasador al Unicorn. Cerințele sunt afișate AICI

Invitațiile pentru webinar, le primiți AICI (derulați sub film).

 SEDIUL CENTRAL AL REȚELEI „UNICORN„ –  LAS VEGAS  at City Centre West, 7201 W Lake Mead Blvd LANevada 
Dați click pe imaginea de mai jos și apoi o puteți roti, pentru a vedea întreaga zonă:

 

SURSA ARTICOL: angelsaioc.ro

Posted in: Education
Be the first person to like this.