• Facebook
  • Linkedin
  • Twitter
  • Google
  • Live
Ionut Zapototchi (Admin)
by on August 2, 2018
1,066 views

Aproximativ 80% din afacerile online dispar  mai devreme ori mai tarziu . De ce ? Pentru ca planul lor de marketing nu este construit in asa fel incat sa se poata autosustine . Atunci cand vorbim despre un sistem de afiliere inseamna ca promite mai multe recompense decat profiturile  generate , astfel ca compania din prim plan nu va putea plati acele comisioane . Imagineaza-ti ca acea companie are cheltuieli si chiar daca suna bine recompense exceptional de mari si bonusuri peste bonusuri nu le va plati , pentru ca prioritate vor fi angajatii , dezvoltatorii , energie electrica , chirii etc . 

In acest blog vom incerca sa aratam diferite tipuri de afaceri online si cum suntem noi diferiti : 

Companiile de investitii : Cand vezi ca planul de afaceri al unei companii este de genul : depune la noi si noi intro saptamana iti vom da  inapoi dublu . Primul lucru care trebuie sa il faci este sa te uiti de unde castiga acea companie banii promisi . Daca acele profituri vin doar din investitiile altor oameni , acea companie nu va putea sa iti plateasca sumele promise . Acest lucru il poti observa usor incercand sa cumperi publicitate de la acel site ,etc. Daca acea companie sustine ca recompensele oferite catre investitori sunt din fonduri de investitii..gen forex , bursa etc. atunci uita-te in disclaimer daca zic ceva de pierderi , orice companie serioasa din acest domeniu are obligatia sa isi faca utilizatorii constienti de riscul pierderilor . Cand vine vorba de bursa poti arunca o privire pe google despre oamenii de pe Wall Street care sunt cei mai mari brokeri . Vei observa daca faci o statistica ca 2 zile pierd si una castiga daca in compania ta toti castiga zilnic si  nimeni , niciodata nu pierde nimic e din nou posibilitatea sa ai de a face cu o mare minciuna .

ZAI V LIFE  , nu promite nimic mai mult decat poate oferi afiliatilor , dupa cum sunt sigur ca ai observat deja la nivelul Starter catigi 50% de pe doua nivele , de ce nu mai mult ? Pentru ca daca am promite mai mult , datorita comisioanelor mari puse de catre procesoarele de plata pentru tranzactia sumei de 2 euro noi ar trebui sa venim in permanenta cu bani din propriul buzunar pentru a putea plati deci poti deduce ca am da faliment imediat . Atunci cand avansezi la nivelul Silver vom putea sa oferim recompense de pe inca un nivel in adancime pentru ca toate aceaste costuri vor fi acoperite de abonament . La fel cu celelante nivele de abonamente .

Este  ZAI V LIFE o schema Piramidala ?

Prin ce se deosebeşte o afacere legală de o schemă piramidală mascată?

Schemele piramidale caută să câştige bani pe seama persoanelor recrutate. Companiile de marketing în retea conlucrează cu distribuitorii pentru a câştiga bani împreună, în timp ce aceştia îşi dezvoltă propria afacere din vânzarea de produse sau servicii. Înainte de a intra într-o afacere, fiecare persoană trebuie să investigheze cu atentie oferta. Cea mai simplă metodă de a cunoaşte oferta unei afaceri de marketing în reţea este de a răspunde la urmatoarele trei întrebări:

1. Cât trebuie sa plateşti pentru a deveni distribuitor (deci care este investiţia)?

Care este investiţia iniţial? DACA ACEASTA ESTE CONSIDERABILĂ, FIŢI ATENŢI! Suma platită pentru înscrierea într-o companie de marketing în retea este de obicei mică (de regulă costul unui pachet de vânzare sub preţul practicat de companie). Aceste companii au interesul de a face cât mai uşoara şi mai ieftină înscrierea.

Pe de alta parte, schemele piramidale îşi obţin marea parte a profitului din înscrierea noilor recruţi. De aceea, costul pentru a deveni un distribuitor este de regulă ridicat. ATENTIE: SCHEMELE PIRAMIDALE MASCHEAZA ADESEA COSTURILE DE ÎNSCRIERE CA PARTE DIN BANII NECESARI PREGATIRII, SERVICIILOR COMPUTERIZATE, ACHIZIŢIONĂRII STOCULUI DE PRODUSE, etc. Aceste costuri în realitate s-ar putea sa nu fie deloc scumpe sau “necesare”, dar se va exercita o presiune considerabilă pentru a ca distribuitorul să “beneficieze de toate avantajele acestei oportunităţi”.

2. Compania răscumpără stocul de produse nevândute?

Compania răscumpără stocul nevândut? DACA EXISTA ŞANSA SĂ RAMÂNEŢI BLOCAŢI CU TOT STOCUL DE PRODUSE NEVÂNDUTE, FIŢI ATENŢI! Companiile care condiţionează intrarea în afacere de cumpărarea unui stoc iniţial, de regulă răscumpără produsele nevândute, dacă distribuitorul se decide să iasă din afacere.

Unele ţări au impus prin lege garanţia răscumpărării produselor, într-o peroadă de timp limitată. Codul de Etică adoptat de asociaţiile de vânzări directe recomandă ca răscumpărarea să se facă la cel puţin 90% din costurile iniţiale.

3. Produsele companiei sunt vândute consumatorilor?

Vânzarile se fac către consumatori? DACA RASPUNSUL ESTE NU (SAU NU PREA MULTE), EVITAŢI OFERTA! Acesta este un element cheie. Companiile de marketing în reţea (ca şi alte metode de desfacere) depind de vânzările făcute consumatorilor şi de crearea unei pieţe. Acest lucru impune existenţa unor produse de calitate, la preţuri competitive.

Pe de altă parte, schemele piramidale nu se bazează pe vânzarile de produse către consumatori. Profiturile sunt realizate din volumul de vânzari către noile persoane recrutate. Acestea cumpără produsele din obligaţia de a se înscrie, nu pentru că acestea ar fi bune sau la un pret avantajos. Stocul cumpărat nu se răscumpără în cazul schemelor piramidale.

Acum sa raspundem la prima intrebare : Este ZAI V LIFE o schema piramidala ?

Sa analizam : Ce vinde ZAI V LIFE ? 

- Publicitate in toate formele ei . 

Principalul nostru produs este publicitatea , deci un serviciu , in functie de nivelul abonamentului celui care o cumpara afiliatii sunt recompensati . 

- sistemul; de afiliere este Piramidal ? Nu structura de dezvolta pe picioare ceea ce inseamna ca poti avea 1 milion de afiliati pe linia 1  , 1 afiliat pe linia doi 5 milioane de afiliati pe linia 3 . Un sistem piramidal iti va pune 2 membri pe linia 1 , 4 membri pe linia 2 , 8 membri pe linia a treia etc. 

- esti obligat sa recrutezi alti membri pentru a castiga si limitat la asta ? NU , fiecare recomanda site-ul nostru in ce mod se pricepe mai bine , insa in loc de a te chini sa recrutezi 1 milion de membri de ce sa nu recrutezi unul si bun ? De exemplu daca recomanzi o companie care sa cumpere publicitate de la noi , si compania cumpara de 1 milion de euro castigi instantaneu 30% , de asemenea este importanta si creerea retelei tale de afiliere , de ce ? Pentru ca iti vei mari capacitatea de a vinde publicitate catre mari companii . Poate nu esti tu norocosul care va face vanzarea cea mare de 1 milion de euro ci unul din afiliatii tai . Si totusi vei fi recompensat . 

Concluzie ZAI V LIFE este un site de socializare care imparte cu membrii lui un anumit procent din toate profiturile realizate din vanzarea de publicitate in functie de implicarea fiecaruia dintre afiliati . Pretul de intrare este de doar 2 euro , un pret infim . De ce trebuie sa am minim nivelul de Start care valoreaza 2 euro ? Pentru ca nu dorim sa avem afiliati minori . Poti recomanda si folosi site-ul nostru intrun mod limitat si ca membru Gratuit . Dar daca este implicata orice operatiune finciara dorim sa verificam daca detii un card bancar .  De asemenea dorim sa creem o comunitate axata pe afaceri deci copii nu au dreptul de a posta , crea pagini , crea grupuri  pentru a le restrictiona accesul e nevoie sa verificam fiecare membru inainte de a putea intreprinde una dintre actiunile enumerate mai sus , verificarea fiind facuta prin cumpararea abonamentului Starter .

DE CE VA FI ZAI V LIFE AICI SI PESTE 10 ANI ? PENTRU CA SI PESTE 10 ANI PUBLICITATEA VA FI NECESARA !

Posted in: Education
1 person likes this.