Melita Maria Szocs
by on August 20, 2018
607 views

#efefef">Mi a SunMoney?

A SunMoney egy közösségi naperőmű program, amely lokálisan különböző helyen található naperőművek villamos-áram értékesítéséből származó bevételt oszt szét tagjai között.

Az erőművekben elhelyezett egyes napelemek legalább 25 éven keresztül folyamatosan villamos-áramot termelnek, amelyet különböző cégek vagy államok felé értékesítünk. A SunMoney Közösségi Naperőmű Programban minden tag vásárol Solar Royaltyra jogosító napelemcsomagot.

Solar Royalty a csomag vásárlásától számított 25 éven át jár, mivel a Közösségi Naperőműben lévő napelemekre a gyártó 25 évig vállal teljesítmény- és élettartam garanciát, így mi is.

Vagyis vásárolhatsz 2 és 85 000 euro közötti összegért napelemcsomagot a SunMoneytól. A megtermelt villamos-áramot a nevedben értékesítjük vállalatok és közművek felé, így te az első hónaptól a 25. év végéig saját havi jövedelemre teszel szert.

#efefef">Piaci kilátások

#efefef">A NAPELEMEKHEZ KAPCSOLÓDÓ JOGOK PÉLDANÉLKÜLI KÉPESSÉGGEL BÍRNAK,
HOGY VALÓDI PASSZÍV JÖVEDELMET TEREMTSENEK A RÉSZTVEVŐK

https://sunmoney.com/wp-content/uploads/2018/02/Sunmoney_graf_en_electricity-usage.png

A villamos-áram iránti kereslet exponenciálisan nő. A jelenlegi igény 20 év alatt megduplázódik, 40 év alatt megnégyszereződik.

#efefef">https://sunmoney.com/wp-content/uploads/2018/02/Sunmoney_graf_en_price-of-electricity.png

A villamos-áram ára évről évre növekszik.
15 év múlva már a mai két és félszerese lesz.

#efefef">https://sunmoney.com/wp-content/uploads/2018/02/sm_felhok_en.png

#efefef">A villamos-áram termelésben a napenergia részesedése
a jelenlegi 1 százalékról 30 százalékra nő a következő 20 évben.

 

 

#efefef">NEM KIS KIHÍVÁS ELEGET TENNI A VILÁG ÁRAMKERESLETÉNEK, ÉS AZ EMBERISÉGNEK RETTENETES KÖVETKEZMÉNYEKKEL KELL SZÁMOLNIA, HA NEM VÁLT MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁSOKRA. A SUNMONEY EBBEN A FOLYAMATBAN KÍVÁN RÉSZT VENNI.

SUNMONEY KÖZÖSSÉGI NAPERŐMŰ PROGRAM

Globális közösségi naperőmű programunkban bárki vehet akár 2 euróért napelemcsomagot, 30 euróért közösségi csomagot.

A napelemcsomagod által megtermelt érték a SUNMONEY Solar Group és partnerei által tulajdonolt napelemekhez kötődő jogokhoz kapcsolódik.

A naperőműveink által megtermelt villamos-áram értékesítéséből származó bevételt minden hónapban arányosan elosztjuk a közösségen belül a közösségi naperőmű program szabályainak megfelelően.

Az üzleti modell és a kompenzációs terv kidolgozása során a pénz igazságos elosztását tartottuk szem előtt, hogy a SUNMONEY Közösségi Naperőmű Program résztvevői arányosan részesüljenek a program sikereiből.

#efefef">https://sunmoney.com/wp-content/uploads/2018/02/SunMoney_szalvetaprezi_A4_FULL_20170522_Page_1.jpg

Vagyis mit jelent a számomra?

PASSZÍV JÖVEDELEM NEGYED SZÁZADON ÁT, MIKÖZBEN VÉDJÜK A KÖRNYEZETET, ÉS MÁSOKAT IS HOZZÁJUTTATUNK ZÖLD ENERGIÁHOZ. MÁS SZAVAKKAL, AMÍG SÜT A NAP, BIZTOSAN PÉNZT FOGSZ KERESNI.

A diagramon látható a napsütéses órák száma havi lebontásban, ettől függ a havi Solar Royalty. A feltűntetett adatok múltbeli mérések átlagát mutatják,a diagram csak tájékoztató jellegű. https://sunmoney.com/wp-content/uploads/2018/02/solar_royalty2-800x509.png

 

A diagramon látható a napsütéses órák száma havi lebontásban, ettől függ a havi Solar Royalty.A feltűntetett adatok múltbeli mérések átlagát mutatják,a diagram csak ájékoztató jellegű.

 

 

A SunMoney egy közösségi naperőmű program, amely lokálisan különböző helyen található naperőművek villamos-áram értékesítéséből származó bevételt oszt szét tagjai között.

Az erőművekben elhelyezett egyes napelemek legalább 25 éven keresztül folyamatosan villamos-áramot termelnek, amelyet különböző cégek vagy államok felé értékesítünk. A SunMoney Közösségi Naperőmű Programban minden tag vásárol Solar Royaltyra jogosító napelemsomagot.

A SunMoney-ban a passzív jövedelmet a termék alapozza meg, hiszen a termék egy termelő eszköz. A mi üzletünkben elég a közösséget egyszer felépíteni és az abban felhalmozódó Solar Package-ek, mint termelő eszközök folyamatosan, 25 éven keresztül pénzt termelnek a Solar Package tulajdonosának, illetve a közösségnek egyaránt. Solar Royalty a csomag vásárlásától számított 25 éven át jár, mivel a Közösségi Naperőműben lévő napelemekre a gyártó 25 évig vállal teljesítmény- és élettartam garanciát, így mi is.

A napelemcsomagod által megtermelt érték a SUNMONEY Solar Group és partnerei által tulajdonolt napelemekhez kötőő jogokhoz kapcsolódik. A naperőműveink által megtermelt villamos-áram értékesítéséből származó bevételt minden hónapban arányosan elosztjuk a közösségen belül a közösségi napenergia program szabályainak megfelelően.

Az üzleti modell és a kompenzációs terv kidolgozása során a pénz igazságos elosztását tartottuk szem előtt, hogy a SUNMONEY Közösségi Naperőmű Program résztvevői arányosan részesüljenek a program gyümölcseiből.

30 és 10 000 euro közötti összegért közösségi csomagot is vásárolhatsz, így elkezdheted felépíteni a saját közösségedet.

Ezt követően az ajánlási rendszerünkön keresztül meghívsz embereket, így még többet kereshetsz, mert az 1. hónaptól a 25. év végéig folyósított összeg még kiegészül a közösségedből származó pénzzel, ami a különféle bónuszoknak köszönhetően sokkal több, mint amit a napelemcsomaggal megkereshetsz.  

Ha erdekel keres meg privatban…

https://sunmoney.net:443/registration?sid=wb0Y1USpT9o                     

engem elersz .melita1930andy@gmail.com

skype:melita198599      

Posted in: Business
1 person likes this.