Fanica Rahaian (Moderator)
17 views
💰Cum sa faci banii sa lucreze pentru tine❓❓
👉Alege sa faci Staking in TrustWallet👈
💥Zilnic au loc Retrageri💰 cu succes în această Platformă/ PancakeSwapMeta, (Staking la 7 zile în USDT, pe Rețeaua Binance Smart Chain BEP20)!
https://pancakeswapmeta.finance/register?sponsor=bestjob
💰Oferta noastră:
10$ BONUS de bun venit pentru cei care aleg să se alăture la PancakeSwapmeta cu noi:
https://pancakeswapmeta.finance/register?sponsor=bestjob
👉Pașii care trebuie făcuți pentru a putea face Staking pe această Platformă;
1) Platforma lucrează cu Portofele Descentralizate ,gen; Trust Wallet, Metamask, Coinbase Wallet....pe Rețeaua Binance Smart Chain (personal am ales Trust Wallet)
2)Putem face Staking în 5 Cryptomonede pe această Platformă; USDT, BUSD, BNB, BITCOIN ȘI ETHEREUM,pe o perioadă de ; 1 zi/ 7 zile/30 zile, 60 zile,( personal am ales să fac Staking în USDT pe 7 zile), iar taxa de Staking se plătește în BNB, pe Rețeaua Binance Smart Chain BEP20.
3) Așadar, adăugăm în Trust Wallet cele 2 Cryptomonede; BNB/ Smart Chain BEP20 și USDT tot pe Rețeaua Smart Chain BEP20/ adică; Binance-Peg BSC-USD
4)Trimitem din Binance pe Rețeaua Smart Chain în Trust Wallet, atât BNB (pentru taxa de Staking/ 0,45$ ne taxează la un Staking, undeva la 10$ in BNB și avem BNB suficient pentu a plăti taxa de Staking 5/6 luni), cât și suma pe care vrem să o punem la Staking în USDT, o Trimitem tot din Binance pe rețeaua Smart chain BEP20
5) Când avem cele 2 valori in Trust Wallet, luăm link-ul de la persoana care ne-a invitat și-l punem în Browser/Dapp la Trust Wallet, după care Completăm datele personale, creem contul, atenție cănd se creează Contul, trebuie să avem adresa de BSC din Trust Wallet salvată undeva, deoarece avem nevoie de ea la crearea Contului.
6) Apăsăm unde scrie Staking, in Trust Wallet, după care în dreapta sus trebuie să fim pe Rețeaua Smart Chain/ nu pe Ethereum, apoi mai jos putin apăsăm Conect Wallet, si vedem toate Planurile de Staking.
7) Până aici avem Contul făcut Gratuit/ după care putem face Investments, prin apăsarea Butonului de Staking, de la Planul ales!!
❗IMPORTANT❗
Dacă vrei să beneficiezi de oferta noastră trebuie sa mă contactezi după ce ți-ai făcut contul urmând pașii de mai sus pentru a primi bonusul și acces în grupul nostru de suport.
💲Succes tuturor💲
Dimension: 738 x 1600
File Size: 61.66 Kb
Be the first person to like this.